Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2021 15:55 - Трета световна война: Програмата за обезлюдяване от ядрената война и битката
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1345 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.05.2021 15:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Трета световна война: Програмата за обезлюдяване от ядрената война и битката

  Администратор 26 април 2021 г.  Други писатели

image

От Peter Koenig
Global Research,
25 април 2021 г.

СЪХРАНЕНО )

Представете си ядрен взрив, както е описан от Стивън Фрай в неотдавнашното му видео ( по-долу ), описващ плана за унищожение на Вашингтон от 1,2 трилиона долара.

 

С технологично напреднала ядрена война, атомни оръжия, каквито днес със сигурност има в САЩ, Русия, Израел и няколко европейски държави, ядрената война може да разруши, ако не и да унищожи човечеството. Деветдесет процента от световното население биха могли да бъдат унищожени и заедно с това цялата основна инфраструктура, всички големи градове; и слънчевата светлина ще бъде блокирана за може би десетилетия.

Дори при ядрена война между Индия и Пакистан, двете най-малки ядрени сили, в рамките на седмици ядреният дим щеше да се разпространи по земята. На 30 км височина никога не вали, така че облакът от ядрен прах може да се задържи с години, блокирайки слънцето, унищожавайки реколтата и предизвиквайки смъртоносен глад.

Оцелелите от ядрените взривове могат да умрат, ако не от глад, от всякакви видове рак и други заболявания, свързани с ядрената радиация. Това може да доведе до края на човечеството, какъвто го познаваме. Вижте видеото по-долу за опустошителни подробности.

Вероятно единствените оцелели и вероятният носител на човешкия геном в нова зараждаща се човешка история - може би в крайна сметка да се превърне в друга цивилизация - ще бъдат недокоснатите местни хора, тези, които са успели да запазят прехраната си в най-дълбоките джунгли на Амазонка и това, което все още не е унищожено в индонезийските и африканските дъждовни гори и някои други най-отдалечени краища на света.

Това е възможен сценарий. И това вероятно се е случвало няколко пъти преди в историята на Майката Земя.

Днес някои изследователи, учени и изследователи може да предупреждават за опасностите от изчезване, но обществеността не иска да знае за такива рискове.

Уилям Кейси, директор на ЦРУ при президента Роналд Рейгън, веднъж каза: „Ще знаем, че нашата програма за дезинформация е завършена, когато всичко, което американската общественост смята, е невярно“. -

Той беше толкова прав.

Време е майката Земя да влезе в процес на самоочистване. Тя го заслужава. Това, което искаме, е глобалната война? Ядрена разруха? Не вярвам. Това ли иска глобалният елит? Не мисля така.

Това е така, защото те, „Глобалната Кабала“, знаят, че и те ще бъдат унищожени.

Няма процес на подбор с гигантски ядрен взрив по целия свят - или взривове. И няма къде да избягаш. Те биха могли да се скрият известно време във високите си луксозни бункери - тези, за които вече са се подготвили „за всеки случай“, но не за дълго. И какво удоволствие би било да живееш под земята, в тъмнина, далеч от истинското слънце?

Няколко ядрени взрива, хиляди пъти по-силни от тези, които унищожиха Хирошима и Нагасаки, можеха да сложат край на всичко. Не това иска този глобален елит, онези, които живеят само материален и безмилостен живот.

- § -

Друг сценарий от Втората световна война може да е този, в който живеем в момента, но едва ли някой забелязва.

Планира ли се обезлюдяване? Новият или един световен ред изисква значително намалено световно население. Основаната на биовойна Втората световна война, която живеем в момента, няма да ни убие всички наведнъж. Това ще ни подготви психически за един по-добър свят.

Това винаги правят дяволските планове. И докато се подлагаме на носенето на маски и двойни маски, плюс пластмасови щитове (най-новите нелепи заповеди под наказание в някои страни), на социално дистанциране, на повтарящи се блокировки, когато се измислят нови вълни и нови варианти, ние постепенно набираме скорост собствени гробове.

Ние даваме все повече и повече от нашата свобода и човешки права и се придвижваме все повече в ръцете на „Мръсния богат елит“, чиято цел е да ни ваксинират всички, да дойде ад или вода. Изглежда, че все още не можем да видим истинския дневен ред - нищо общо със защитата на нашето здраве - напротив, това е евгенистичен план.

Бъдете наясно - почти сме там. Д-р Майк Йейдън, бивш вицепрезидент на Pfizer и шеф на науката в Pfizer, предупреждава за инокулации от тип иРНК - които според собствената декларация на CDC не са ваксини, а генни терапии, много опасни генни терапии, които могат да променят човешката ДНК.

Съобщава се, че тези неваксини, от които обикновено се изискват два изстрела, са причинили съсирване на кръвта, инсулти, анафилаксия, спонтанни аборти, парализа на Бел и множество други неврологични и автоимунни нарушения. И това са само краткосрочните рискове. Дългосрочните опасности - 3 до 5 години по-надолу - според д-р Йедън биха могли да доведат до повече смъртни случаи и наранявания. Вижте тук и тук.

Трудно е да се повярва, че вашето собствено правителство ви издава и че в по-голяма или по-малка степен всички 193 правителства на ООН участват в унищожаването в световен мащаб, огромен сценарий за био-Втората световна война.

След десет години, когато не-vaxx ударът трансформира по-голямата част от останалото човечество в трансчовеци, когато някои от устойчивите оцелели ви питат, защо не сте направили нещо по въпроса, знаехте, че нещо не е наред и вашият отговор е „не знаех“. Тогава ще е късно.

Този гигантски чудовищен план се подготвя най-малко 50 години, вероятно много по-дълго.

Гладът е само едно оръжие за унищожаване на световното население, особено на Глобалния юг, който днес все още приютява поне две трети от световните природни ресурси, за които Глобал Север жадува заради своя буен и разточителен начин на живот.

Други средства са постоянните войни, например „вечната война срещу тероризма“, която умишлено започва с вътрешните атаки от 11 септември. През последните 20 години той е оправдал всяко зверско убийство чрез война или конфликт от американската армия или от НАТО и е убито в комбинация между 15 и 20 милиона души.

САЩ и техните съюзници са виновни за масови военни престъпления. Какво можете да очаквате от нация, която дрогира войниците си преди битка, за да могат да извършат най-отвратителните убийства без никакво угризение? Зверските кланици се връщат по-късно, за да преследват войниците, след като се приберат, под формата на посттравматично стресово разстройство (ПТСР).

Те често не са в състояние да се реинтегрират в обществото. Според Washington Post, близо 20% от завръщащите се ветерани съобщават за ПТСР. Реалната цифра трябва да е много по-висока, много се самоубиват.

Covid породи страхова кампания, улеснявайки диктаторски и противоконституционни мерки за ограбване на свободата, след като унищожи световната икономика, създаде безброй фалити, безработица, глад - и накрая смърт (честота на смъртност и заболеваемост).

Очаква се стотици хиляди да умрат не от ковид, а от „съпътстваща катастрофа“, причинена от неоправданите тиранични ковид-мерки.

И защо нито една от тези ваксини не е от Русия или Китай? Двете страни, които произвеждат ваксини, базирани на традиционния метод на ваксинация, инжектират слаб или мъртъв вирус, който ще произведе антитела, когато влезе в контакт с истинския вирус. Този метод от десетилетия се прилага като доказано превантивно лекарство.

Трябва да се запитаме: Западният избор на експериментални инокулации за генна терапия насочва ли към програмата за опазване на здравето? Или е нещо друго?

Като цяло - няма време за губене.

Трябва да устоим.

Трябва да кажем НЕ - в знак на солидарност - в световен мащаб.

ВИДЕО: 11,16 минути

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739617
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031