Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 07:08 - Извинявам се, колеги, но само при мене ли статистиката не работи?
Автор: donchevav Категория: Поезия   
Прочетен: 20597 Коментари: 28 Гласове:
41

Последна промяна: 31.10.2014 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От вчера сутрин статистиката ми е на 0 посещения - а имам нови коментари и гласове и за постинги, и за блога...Възможно ли е?
Виждам постинга си в "Последни прочетени", а не се отчита:(  Статистиката отчита само брой гласове и коментари, не и брой посещения.

 
Може ли някой да ми помогне, да ми каже какво става? :)))
Предварително благодаря! Поздрави!




image




image

image




Гласувай:
41



1. rumyn - май при много статистиката не ра...
31.10.2014 07:45
май при много статистиката не работи :)
и какво е значението?
на когото му е интересно какво мисля ме чете :) а дали ме е прочел още някой има ли значение ? какво ще се промени ако знам колко хора са ме прочели?
наистина не ме вълнува особено неприятно е че не виждам дали някой е коментирал и си отварям поста за да видя, само това е минималното неудобство за мен :)
хубав ден на всички! румяна
цитирай
2. mt46 - О,
31.10.2014 08:04
подобни бъгове са нещо обичайно за тоя сайт...
Приятен ден!...
цитирай
3. donchevav - Благодаря, Румяна! И това е успо...
31.10.2014 08:12
Благодаря, Румяна! И това е успокоение! Макар че мисля - не трябва да бъде така. Не знам за другите колеги в блог.бг, но аз съм от ония обществени животинки, които се страхуват от все по-голямото отчуждение между хората, страдат от хорското незачитане и се греят на слънчицето на обичта и харесването от своите приятели. Аз затова съм тук в блога - да чуя мнението на другите за това, какво правя, да споделя радостта и мъката си - и да усетя колко значимо е това, което ме вълнува, дали не съм кривнала от пътя и пр. А това става не само с гласове и коментари, а и с брой приятелски сърца, откикнали на повика ми:)))) Ех, поетично излезе - извинявай, но тази сутрин наистина съм разстроена заради тази техническа аномалия:(((((
Поздрави, Румяна, благодаря, че откликна! Страхотни котенца на профилната снимка - накараха ме да се усмихна! Хубав предпочивен ден - да е спорен и лек за тебе!
цитирай
4. donchevav - подобни бъгове са нещо обичайно за ...
31.10.2014 08:18
mt46 написа:
подобни бъгове са нещо обичайно за тоя сайт...
Приятен ден!...

Благодаря ти, Марине! Но какво трябва да направя аз - ще се оправи само или трябва да деактивирам блога си, или да се обадя някъде...ето, и при Румяна след последния постинг е така... Поздрави! Приятен ден и на тебе!
цитирай
5. rumyn - Венета, аз не съм психолог, но ще си ...
31.10.2014 08:39
Венета, аз не съм психолог, но ще си позволя да вметна нещичко....
всеки човек се ражда и умира сам. а през живота си се стреми да намали някак тази самота като обвързва мислите и чувствата си с хората които общува. и малко са щастливците на които им се отговаря на това обвързване.
според мен не е нужно да се търси одобрението на многото с които се общува, достатъчно е един човек да ме разбира и подкрепя за да не се чувствам сама. а след като има един който истински ме подкрепя и критикува по някога, винаги се намира и други който да са не неговото мнение. о, винаги има и мнозинство което не е съгласно с мислите и действията ми! а това мнозинство аз разделям на няколко групи : явни заедливци, завистливци, по принцип противоречащите и остава една малка част която може би са прави.
ако най добрите ми приятели се впуснат в спор с мен тогава обръщам внимание на групата - може би са прави.
:)
п.п. довери ми се! всичко което те вълнува е значимо! да за теб, за някой друг може и да не е, но за теб е! и няма крив път, всеки избор е малко грешен, номера е да изберем по малко грешния изход от ситуацията. а тези избори човек трябва да осмисли и приеме сам. е нужно е да си свери часовника , но ако се довери само на нечие мнение може да се окаже фатална грешка.
забелязала ли си че имам само два любими профила? вторият е на психолога - dobromirdimitrov той всеки ден ма кара някак да се замисля върху нещо от живота с цитатите които поства.
:))))))
цитирай
6. rumyn - разгледай това!
31.10.2014 08:42
http://blogbg.blog.bg/technology/2012/03/02/signalizirane-za-nerednost-v-blog-bg.913454

не деактивирай! ще си изгубиш регистрацията.
цитирай
7. mt46 - Нищо няма да правиш...
31.10.2014 08:58
Ще чакаме мУдераторите да си оправят проблема...
цитирай
8. donchevav - Венета, аз не съм психолог, но ще си ...
31.10.2014 09:15
[quote=rumyn]Венета, аз не съм психолог, но ще си позволя да вметна нещичко....


Благодаря, Румяна! Страхотни мисли - и правилни, поне в моето съзнание битуват точно така, с тези формулировки...Споделям всичко, което си написала - и за екзистенциалната самота на човека в света, и за единачеството му в живота, и за относителността на всички ценности, към които те насочват другите - за уникалността на ценностната система, която сам си изграждаш. Да, така е - разноезичието на света около мене ме натоварва и обърква...Професията ми на учител:))) изисква да съм отворена към различността на другите, да съм позитивна /до инфантиност/, да съм индиферентна към политика, идеология, религии /респективно към наболелите проблеми на деня/, да съм всезнаеща /а не съм - и не искам/. Това съм - и не съм аз. Блогът...нещо променя, нещо допълва, компенсира...Макар че наистина и тук се намират хора да ме завръщат, като кривна от правия път : "Я я вижте тази учителка какви ги е натворила:)))))".
Аз... аз пак ти благодаря! Поздравявам те с тази песен - за щастливото ни запознанство в тази нещастна за мене в блог.бг сутрин- дано да обичаш класика!
http://www.youtube.com/watch?v=J4o0IBEBoJ8
Благодаря за съвета и за линка - няма да деактивирам! Усмивки!
цитирай
9. donchevav - Ще чакаме мУдераторите да си опр...
31.10.2014 09:30
mt46 написа:
Ще чакаме мУдераторите да си оправят проблема...


Благодаря, Марине! Поздрав от сърце и за тебе!
http://www.youtube.com/watch?v=9E9rTRBBAtQ
Да е хубав денят ти, а другото - ти знаеш: "Любовта побеждава всичко"
цитирай
10. paciencia - Привет, Вени!
31.10.2014 09:46
Ще се оправи, не е само при тебе. Гледам и при повечето от моите „Любими блогове“ е така. Коментари има а броячът е на 0. Посещенията също.
Пргръдки, Вени и хубав ден! Дано да е поутихнало времето при вас!
цитирай
11. donchevav - Ще се оправи, не е само при тебе. Г...
31.10.2014 10:01
paciencia написа:
Ще се оправи, не е само при тебе. Гледам и при повечето от моите „Любими блогове“ е така. Коментари има а броячът е на 0. Посещенията също.
Пргръдки, Вени и хубав ден! Дано да е поутихнало времето при вас!


Благодаря, Васенка! Да, стихна, но все още е мрачно и много студено - около нулата:( Вчера цял ден е валяло /аз бях в София - там беше светло, без дъжд, почти слънчево:)/.
Благодаря ти за отклика! Да, така е - от вчера по някое време всички постинги са с 0 посещения - видях това и аз преди малко /може би, ако се бях сетила да погледна по-рано, щях да си дам отчасти и сама отговор на въпроса/. Ще чакаме!
Поздрав за тебе, приятелко, с пожелание за чуден, вдъхновяващ ден!
http://www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw
цитирай
12. paciencia - Ах, този дивен свят!
31.10.2014 10:21
Ще бъде дивен, Вени, ще го направим такъв! Поне нашия малкък свят. Благодаря за страхотния поздрав! Любима песен с кафето и с приятелка на един Нет разстояние. Ето, че денят ми вече е с няколко нюанса по-светъл!:)
цитирай
13. rumyn - благодаря за прекрасната песен! ...
31.10.2014 10:22
благодаря за прекрасната песен! дори си я добавих в списъка от любими :)
аз вече пуснах съобщение на админите че нещо не е в ред :)
цитирай
14. donchevav - благодаря за прекрасната песен! ...
31.10.2014 10:25
rumyn написа:
благодаря за прекрасната песен! дори си я добавих в списъка от любими :)
аз вече пуснах съобщение на админите че нещо не е в ред :)


Благодаря за сигнализирането! А дано скоро! Поздрави и усмивки!
цитирай
15. donchevav - Ще бъде дивен, Вени, ще го направим ...
31.10.2014 10:26
paciencia написа:
Ще бъде дивен, Вени, ще го направим такъв! Поне нашия малкък свят. Благодаря за страхотния поздрав! Любима песен с кафето и с приятелка на един Нет разстояние. Ето, че денят ми вече е с няколко нюанса по-светъл!:)


Благодаря за ароматното кафе! Прегръдка с обич!
цитирай
16. marrta - не работи
31.10.2014 12:24
централно, чини ми се, но какво от това...пък и денят един такъв особен - будителите още спят;)
цитирай
17. donchevav - Благодаря, Доре! Аз вече се поус...
31.10.2014 12:36
Благодаря, Доре! Аз вече се поуспокоих. Но сутринта много му бях набрала на този бъг ли, проблем технически ли, що ли. Все пак повече от 24 часа блогът ми е като заспал - какво говоря - направо като умрял! Съгласна съм, че и денят днес е такъв! А дано утре всички да се събудим - и ние, и будителите, и блог.бг! /Впрочем надеждата ми не е съвсем безпочвена - нали утре е Задушница - щом и умрелите очакваме да се събудят, има шанс и за нашия блог:)))/. Усмивки!
цитирай
18. gosho568 - Интересно...
31.10.2014 12:43
При мен не помня, да е отчитало, някакви нули... или може пък да са ми резнали по няакои друг глас или прочит без да съм се усетил. Поздрави! :)))
цитирай
19. donchevav - При мен не помня, да е отчитало, н...
31.10.2014 13:14
gosho568 написа:
При мен не помня, да е отчитало, някакви нули... или може пък да са ми резнали по няакои друг глас или прочит без да съм се усетил. Поздрави! :)))

Е, как така - ето, аз влязох регистрирана в твоя блог, прочетох последния ти материал, оставих плюсче за постинга и блога, написах коментар - провери какво е действително фиксирано от всичко това. Регистрирано ли е посещение - на мен ми показва, че имаш нула посещения, но може би само моят блог не разчита статистиката на твоя и я фиксира като нула - а тя да си е нормална? Мисля обаче, че всички постинги от вчера към 10,30 часа са без брояч на посещенията и с проблеми в регистрирането на коментарите. Поздрави!
цитирай
20. valben - А бре, Вени!
31.10.2014 13:20
Това ли е най- притеснителното - колко са те прочели? А, колко са те разбрали след като са те прочели? Ето това е! А колко са изохкали при твоята болка? Колко си накарала да се размислят? Виж, аз много, ама много размислям. Даже задавам въпроси, много въпроси. За някои - безсмислени! Напоследък си зададох въпроса дали ще те заболи ако се убодеш пръста в трънчетата на роза, загърната в стих. Също и - как да докоснеш тъжен гълъб и дали е достатъчно да му дадеш трошичка хляб без да му отвориш прозореца, за да го стоплиш.
Знаеш ли, може и без брояч.
А лично от мен имаш точно 100 прочита и само едно плюсче!
Другите плюсчета ще ти ги дам при нови и нови прочити.
цитирай
21. donchevav - Ех, приятелю, как ли си разчел моята ...
31.10.2014 13:49
Ех, приятелю, как ли си разчел моята тревога...не съм се замисляла колко пагубно е да си броиш посещенията! Когато нещо не ми е наред, значи не е наред - особено технически! Моят съпруг най-добре знае това - макар че естествено не той ми оправя пералнята и котлоните:))) Виждам проблем - и го фиксирам. Нова съм в блога - може би греша, не се замислих...Звучи сигурно еснафски, или самомнително, или нарцистично. Възможно е - защото в твоя коментар усетих такъв един подтекст, а по принцип вярвам на твоята преценка.
От друга страна - не бива да ме обвиняваш в дребнотемие- аз също се вълнувам за гълъбите - и не само на книга, и не само на прозореца. В момента при мене в един кашон лежат три гълъба -- защото моят хол е и, тъй да се каже, лазарет за всички проблемни пернати от двора на съпруга ми, особено гълъби: болни, изоставени от възрастните, недохранени и пр. До тях лежат двата ми котарака - като санитари. Много са сериозни - особено когато ги наблюдавам. Те пък наблюдават гълъбите - и никой не нарушава правилата. За рози пък не ми отваряй приказка, че още боли - ей сега отивам да изрежа цветовете - да им удължа живота, а храстите мисля също да изрежа ниско и да ги приспя /най-после, измъчиха се!/.
Живея за това - преди да си заслужа плюсчето, не само да го изживея като емоция, ами да си го заслужа и като физически труд - всичко, което пиша, е автентично, от натура. Шипче, перце, мустак...няма лошо....важно да е система, цялостна философия - не поза или случайно намерена тема... Дано не ме обвиняваш в това!
Вал, приятелю, прости ми - разпалих се, сигурно нищо лошо не си искал да кажеш - просто аз болезнено реагирам. Като жена, а и защото много си обичам - живота, работата, котките, розите, хобитата - и естествено...блог.бг! Усмивки!
цитирай
22. didoignatov - Вени, изобщо да не ти пука ;-)
31.10.2014 15:37
Не работи при доста от нас, но това не е важно. Нали се четем, а в четенето е истината.

Поздрави и усмивки!
цитирай
23. shtaparov - Май на никого статистиката не ра...
31.10.2014 15:41
Май на никого статистиката не работи. За справка вижте цяла редица от нови популярни блогове в blog.bg. с по нула прочитания- вероятно някъде има някакъв срив или пробив.
цитирай
24. blackpredator - Великолепно! Браво!
31.10.2014 15:42
Поздрави за blog.bg!
Сега остава и да махне "Най-популярни постинги", най-често фейс на мъжки гейши.
Е, и...на...:)

По-хубаво е сайт от еремити, отколкото ментална содомия...
Поклониците, те си знаят...
цитирай
25. donchevav - Не работи при доста от нас, но това не ...
31.10.2014 16:04
didoignatov написа:
Не работи при доста от нас, но това не е важно. Нали се четем, а в четенето е истината.

Поздрави и усмивки!


Напълно си прав, Дидо! Ето, аз те прочетох - и следобедът стана друг! С по-малко пух и перушина, с повече стъпки на хора! Благодаря ти! Усмихнат ден!
цитирай
26. donchevav - Май на никого статистиката не ра...
31.10.2014 16:14
shtaparov написа:
Май на никого статистиката не работи. За справка вижте цяла редица от нови популярни блогове в blog.bg. с по нула прочитания- вероятно някъде има някакъв срив или пробив.

Да, всички постинги след 10,30ч. вчера са с нула посещения. Не е голям проблем за нас, надявам се, но като всяка неизправност дразни. Дано скоро модераторите направят нещо по въпроса! Поздрави!
цитирай
27. donchevav - Поздрави за blog. bg! Сега остава ...
31.10.2014 16:19
blackpredator написа:
Поздрави за blog.bg!
Сега остава и да махне "Най-популярни постинги", най-често фейс на мъжки гейши.
Е, и...на...:)
:))))) Съжалявам, не всичко разбрах - вероятно подозирате нещо повече от техническа грешка, пробив, срив в системата, бъг и пр. - както и да го наречем. Малко съм нова /и май сгафих с този въпрос - навлякох си някои укори/, но общо взето съм свикнала да си задавам въпроси и да търся отговори...Благодаря за отклика - дадохте ми поле за размисъл...Поздрави!

По-хубаво е сайт от еремити, отколкото ментална содомия...
Поклониците, те си знаят...

цитирай
28. andrei - И при мен е така.
31.10.2014 16:33
Няма статистика.
цитирай
29. asthfghl - ...
31.10.2014 16:40
Да, нещо временно се е бъгнала статистиката на Блог.бг.
цитирай
30. blackpredator - абе, ще се оправи мила
31.10.2014 16:40
просто на мен не ми се иска ;))

и да махнеш тая педерация
хората за да са човеци, трябва да имат лице
и пишещите, и одобряващите...
цитирай
31. donchevav - Няма статистика. Да, благодаря, и ...
31.10.2014 16:40
andrei написа:
Няма статистика.


Да, благодаря, и аз забелязах. Чудесен котарак - обожавам котките с характер! Поздрави!
цитирай
32. donchevav - Да, нещо временно се е бъгнала ст...
31.10.2014 16:43
asthfghl написа:
Да, нещо временно се е бъгнала статистиката на Блог.бг.

Да, сигурно е така. Благодаря, че се отзовахте! Хубава вечер!
цитирай
33. freeoldmen - Вече се отказах да сезирам отговорните за блога за каквото и да е.
31.10.2014 16:57
Такова демонстративно неуважение към потребителите никъде го няма.
Здраве да е!
И повече готини учителки като теб!:-)
цитирай
34. donchevav - просто на мен не ми се иска ;)) и ...
31.10.2014 16:59
blackpredator написа:
просто на мен не ми се иска ;))

и да махнеш тая педерация
хората за да са човеци, трябва да имат лице
и пишещите, и одобряващите...


ОК Ще го направя може би - сигурно не е проблем ...ако знам какво е /пък уж съм литератор/:)))))) Sorry!
Гадая: това да не е предварителното одобряване на коментарите? :))))))))))))))))
Ако е това - наистина няма проблем за мене - и без това всички одобрявам - и най-отрицателните- никога не бих изтрила коментар ...или...! Мислех просто, че само така ще получавам съобщение за всеки нов коментар.
цитирай
35. donchevav - Такова демонстративно неуважение ...
31.10.2014 17:04
freeoldmen написа:
Такова демонстративно неуважение към потребителите никъде го няма.
Здраве да е!
И повече готини учителки като теб!:-)

Благодаря, freeoldmen, за мене е чест...която задължава!
цитирай
36. apostapostoloff - Пак ни
31.10.2014 17:04
преебаа!
цитирай
37. katan - И при мен е 0,
31.10.2014 17:15
а имам поне 20 гласа.
Тези хора да не са фантоми?!:)))).

Не се ядосвай, Венетче! Това са бели кахъри.
Хубава вечер!
цитирай
38. donchevav - Катенка, мила, не се ядосвам - само ...
31.10.2014 17:23
Катенка, мила, не се ядосвам - само малко не ми е комфортно...поглеждам -0, след два часа - пак -0. Но наистина са бели кахъри - отдавна, още сутринта, ми мина:)))) Но пък намерих толкова нови приятели! Ето, и ти ми се обади! Благодаря ти! Хубава да е петъчната ти вечер- уютна и обичлива! Прегръдка!
цитирай
39. varg1 - И
31.10.2014 17:42
при мен е 0.
цитирай
40. donchevav - при мен е 0. :(((( Съжалявам! Явно е в ...
31.10.2014 17:47
varg1 написа:
при мен е 0.

:(((( Съжалявам! Явно е в целия блог...Ще чакаме, но...не ми харесва това:))))) Хубава вечер!
цитирай
41. megg - Май навсякъде е така.
31.10.2014 17:57
Обаче приятелите са тук и това е хубавото. А ако и ноември е приятелски настроен, ще е чудничко.
Поздрави, Вени, нека е хубава вечерта ти! Прегръдка! :)
цитирай
42. zzz65 - при мен също от в4ера. дори в4ера ...
31.10.2014 18:01
при мен също от в4ера . дори в4ера бяха сменили за около 2 '4аса 4ерновите . моите ги няма а тяхно място 4ужда...
цитирай
43. donchevav - Обаче приятелите са тук и това е х...
31.10.2014 18:09
megg написа:
Обаче приятелите са тук и това е хубавото. А ако и ноември е приятелски настроен, ще е чудничко.
Поздрави, Вени, нека е хубава вечерта ти! Прегръдка! :)


Така е, Мариянче - приятелите са тук. Статистиката не е важна - ние оставаме - и сме си същите - че и по-добри - без цифри и наградки:))) . Не обичам ноември - най-тежките ми спомени и изживявания са свързани с този месец. Но е само 4 седмици все пак. А след него идва чудото на новото нарастване на деня, приказните празници за Коледа и Нова година - новата надежда за възраждане на доброто и обичта. Добра и обичлива да е вечерта за тебе! Прегръдка!
цитирай
44. donchevav - при мен също от в4ера. дори в4ера ...
31.10.2014 18:15
zzz65 написа:
при мен също от в4ера . дори в4ера бяха сменили за около 2 '4аса 4ерновите . моите ги няма а тяхно място 4ужда...


Да, аз също имах две чернови - едната я изгубих. Сега другата съм я записала и на лаптопа - да я има за всеки случай, че точно нея не бих мога да си я възстановя, а ми трябва за утре:))) Освен това установявам, че и коментарите, и гласовете се броят през един - през два. Не че има такова значение - но дразни, създава и дезинформация. Само че няма какво да се направи...май трябва да се примиряваме:))) Хубава вечер!
цитирай
45. tryn - Споделям, Вени!
31.10.2014 18:26
Дано се оправи по-скоро, защото нали затова публикуваме? - Да споделим и да ни четат.
Спокойна вечер и хубави почивни дни! :)
цитирай
46. donchevav - Да, Трънче, мила - не е важно колко ...
31.10.2014 19:14
Да, Трънче, мила - не е важно колко хора ни четат, ама то за някои може да не е важно и дали изобщо ги четат - важно е те да си излеят емоциите навън. Всеки уважаващ себе си автор е поне малко суетен, нали? Не, не, шегувам се - но в същото време мисля, че ония, които казват, че съвсем не ги интересува колко посещения имат - не са искрени...или пък имат друга причина да го кажат, например някаква реакция срещу това,че нямат посещения:))))). Хубава вечер и на тебе и много приятни почивни дни! Усмивки!
цитирай
47. kasnaprolet9999 - И при мен е така, ако това те успокоява, виждам, че е посъвместно:(((
31.10.2014 19:15
Ех, точно на рождения ми ден ли трябваше да се случи, вчера цял следобяд го редих празничния ми постинг, ще ги утепам:)))
цитирай
48. donchevav - Съчувствам ти, Катенка! И те раз...
31.10.2014 19:23
Съчувствам ти, Катенка! И те разбирам - аз предварително се ядосвам за утрешния си постинг - вярно, формално е, не е важно...ама не е така, важно е! Искаш да кажеш на другите нещо, готвиш се, трепеш се, отнема ти време, сили, сън - и какво - стоиш и не можеш да разбереш те тук ли са или не са:))))))))) Още веднъж - честит рожден ден! Все такива хубави емоции да изживяваш като тази, за която разказваш в постинга си! Цял следобед си мисля за това райско кътче, което сте намерили - наистина е впечатляващо. Малко ми е далече, но можем да направим екскурзия с учениците с преспиване - сигурна съм, че ще има какво да научат - постингът ти ми показа това! Благодаря ти, Невенче! Хубава вечер - и дано в следващите минути оправят проблема със статистиката! Прегръдка!
цитирай
49. raders - И какво толкова е станало? Да не би да ...
31.10.2014 20:34
И какво толкова е станало? Да не би да са се развалили помпите?
цитирай
50. truthful - За моя блог мога да кажа, че от близо ...
31.10.2014 20:59
За моя блог мога да кажа, че от близо месец!!!! не мога да качвам снимки и да ви показвам как повече от 8 години ви пръскат с биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС, а вие продължавате да си свиркате и хич да не ви пука за живота ви!? Ето и доказателство за пръскането В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ. Гласувахте нали? Ето какво допуснаха над вашите глави управляващите на 05-10-2014 г.(и продължават ВСЕКИ ДЕН) - http://prikachi.com/images.php?images/662/7646662Q.jpg
Това трябва да ви интересува повече, защото касае живота ви и на вашите близки! Все още не вярвате!? Тогава защо не проверите в нета ЩО Е ТО КЕМТРЕЙЛС И има ли го над вас, а като излезете на улицата вдигнете главите си и вижте многото самолети, с които се пръска!
цитирай
51. zaw12929 - И ПРИ МЕН Е НУЛА, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ
31.10.2014 21:07
И ПРИ МЕН Е НУЛА, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПМАМ ГЛАСУВАЛИ И КОМЕНТАРИ
Споко. Приятна вечер!
цитирай
52. donchevav - За моя блог мога да кажа, че от близо ...
31.10.2014 21:27
truthful написа:
За моя блог мога да кажа, че от близо месец!!!! не мога да качвам снимки и да ви показвам как повече от 8 години ви пръскат с биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС, а вие продължавате да си свиркате и хич да не ви пука за живота ви!? Ето и доказателство за пръскането В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ. Гласувахте нали? Ето какво допуснаха над вашите глави управляващите на 05-10-2014 г.(и продължават ВСЕКИ ДЕН) - http://prikachi.com/images.php?images/662/7646662Q.jpg
Това трябва да ви интересува повече, защото касае живота ви и на вашите близки! Все още не вярвате!? Тогава защо не проверите в нета ЩО Е ТО КЕМТРЕЙЛС И има ли го над вас, а като излезете на улицата вдигнете главите си и вижте многото самолети, с които се пръска!


Е, разбира се, че бъгването на системата за регистриране броя на посещенията в Блог.бг не е такъв глобален проблем - поне не касае живота и здравето ни, но все пак е проблем -- и трябва да се реши по-скоро! Поздрави!
цитирай
53. donchevav - И ПРИ МЕН Е НУЛА, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПМАМ ...
31.10.2014 21:35
zaw12929 написа:
И ПРИ МЕН Е НУЛА, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПМАМ ГЛАСУВАЛИ И КОМЕНТАРИ
Споко. Приятна вечер!

Да, така е при всички. Съжалявам. Аз вече се примирих и - чакаме:)))) Благодаря Ви, че откликнахте! Хубава вечер!
цитирай
54. freeoldmen - truthful
31.10.2014 21:36
Пробвай с друг браузър, човече!
По принцип блога реагира най- адекватно с Mozilla Firefox, но при мен добре
се получава и с Google Chrome...
цитирай
55. donchevav - И какво толкова е станало? Да не би да ...
31.10.2014 21:39
raders написа:
И какво толкова е станало? Да не би да са се развалили помпите?

:))))))) Искате да кажете, че някои хора ще страдат не само платонично - като нас, а и материално? Мислех, че са блогова митология:)))
цитирай
56. donchevav - Пробвай с друг браузър, човече! ...
31.10.2014 21:58
freeoldmen написа:
Пробвай с друг браузър, човече!
По принцип блога реагира най- адекватно с Mozilla Firefox, но при мен добре
се получава и с Google Chrome...


Да, и аз така мисля. Аз съм на Mozilla, но цял ден редувам Google Chrome с Opera и Internet Explorer - все същото... Благодаря Ви за съпричастието! Виждам, че и при Вас статистиката не върви - наистина май броячът е занулен при всички. И трябва да чакаме, нали? По принцип не е важно колко посещения имаш, но нали сме свикнали, досадно е все пак. Поглеждаш - 0, след 2 часа - пак 0, след 5 часа - отново 0. Някак си е неприятно...Но не е болка за умиране! Хубава вечер за Вас! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: donchevav
Категория: Поезия
Прочетен: 3042733
Постинги: 329
Коментари: 7832
Гласове: 53379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031