Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 20:18 - Медитация и релаксация „Всичко минава, идва по-добро“
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 1900 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 11.11.2017 22:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
imageimage  ДНЕС на "Свети Мина" ви желая радост, светлина и благодат. Написах тази медитация, релаксация за вас и вашите близки. Бъдете здрави.

Името Мина е свързано с Месечината, с нашето подсъзнание и емоции.Мина..., минава, отминава.... Както през есента падат листата на дърветата, за да могат те да се обновят така и в живота ни отминава болката, страхът, неприятните мисли и емоции, за да дадат място на нов живот изпълнен със светлина, радост и мир.

         Сядате или лягате удобно. Затваряте очи. Вдишване и издишване. Бавно и спокойно. Отпускате тялото си.Дишате. Слушайте музиката. Отдайте се на емоциите и мислите, които идват към вас.

         Представете си река течаща бавно и спокойно. Вие сте на лодка, която леко и плавно плава по водата. Лек бриз докосва лицето ви и слънчеви лъчи галят кожата ви. Чувствате спокойствие и лекота.

         Сега оставяте мислите и емоциите ви да преминават свободно през вас. Не се притеснявайте да усещате различни чувства. Нека през вас да минават различните ви мисли. Оставете ги да текат  спокойно, както реката по която вие плавате. Сливате се с този ритъм на течащата вода. 

         Емоциите и мислите ви текат като реката и започват леко да отминават една, по- една бавно и ефирно да изтичат от вас.

         Сливате се с музиката.Усетете я в себе си. Почувствайте нежността и, и лечебните тонове, които ви лекуват. Изпратете тъжните си емоции с благодарност да вървят по своя път, благодарете им и сега леко се усмихнете.

         Лека вълна на радост и покой започват да навлизат във всяка ваша клетка, щастието идва към вас, топлината на новия ден и зората на утрото. Новата надежда и вярата в доброто.

         Слънчев лъч огрява лицето ви, вятъра пречиства душата ви и вие се носите по водата към новия си живот, изпълнен със здраве, щастие и споделена радост. Прегърнете себе си, доверете се на силата във вас. Всичко отминава и идва по-добро. Вярвайте в това. Мислете го, усетете го и се усмихнете.Всичко ще мине, ще бъде излекувано. 

Лодката ви отнася там където ви водят сърцата ви. Почувствайте тялото си. Раздвижете се леко и отворете очи.

Спокойни сте и здрави. Радостта се завръща. 

АМИН

ЖОЗЕТА

Може да се завръщате към медитацията, колкото пъти пожелаете.

Прочетете медитацията, по горе един или няколко пъти, слушайте музиката.След това се отпуснете със затворени очи.Отдайте се на усещанията си и се лекувайте.

Ако решите може да направите тази медитацията- релаксация с ваш близък, който бавно да ви чете текста на фона на музиката, или ако искате може да я прочетете на глас, за да я усетите.

Важното е тук да се отпуснете, да усещате вибрацията на музиката и след като сте прочели текста, той да помогне на подсъзнанието ви да се пречисти и лекува. Не контролирайте нищо. Бъдете себе си. Направете всичко както го усещате. Вие сте творци.Отпуснете въображението си и се доверете на вътрешнто си знание.

Бъдете щастливи,

ЖОЗЕТА

image




Гласувай:
6



1. erato7 - Благодарности с топла прегръдка, ...
13.11.2017 15:39
Благодарности с топла прегръдка, Жозетка!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 977144
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031